ولایت مداری
زن- ولایت مداری و کرامت انسانی
مسأله ولایت یکی از ارکان اصلی اسلام است که در روایات، احادیث و آیات قرآن کریم بدان اشاره شده و اهتمام پیامبر اکرم(ص) نیز که بارها از حضرت علی(ع) به عنوان وصی و ولی مومنان پس از خود یاد کرده به خوبی اهمیت این جایگاه مهم را نشان می دهد.
خداوند متعال نیز در آیه 67 سوره مائده ابلاغ ولایت را روز اتمام و اکمال دین می شمارد و این اهمیت کافی بود تا حضرت زهرا(س) دختری از سوی پدر بزرگوارش "ام ابیها" لقب گرفته است تمام قد به دفاع از ولایت این عمود خیمه اسلام برخیزد و در این راه روشنگری کند.
گرچه حضرت فاطمه(س) در تمامی ابعاد، الگویی جاودان برای حیات طیبه انسان هاست اما ولایت پذیری او می تواند برای امروز و فردای همه پیروان مکتب اسلام درس های بزرگی داشته باشد.
حضرت فاطمه(س) را باید بی تردید بزرگترین حامی و فدایی ولایت، شیداترین پروانه شمع امامت و پروانه عاشقی دانست که با سوختن و فدا کردن خود درس ولایت مداری و امام محوری را به همگان آموخت.
مهم ترین نقش حضرت فاطمه(س) در کنار حضرت علی(ع) نه به عنوان همسر بلکه در جایگاه دفاع از ولایت مشاهده می شود.
زنان جامعه ما نیز می توانند از رهگذر اسوه پذیری از سیده حضرت فاطمه(س) به چنان فضیلت و جامعیتی دست یابند که در دامان پاک خود انسان های وارسته و شایسته در دفاع از ولایت را پرورش داده و تربیت کنند.
به واقع جلوه والای کرامت انسانی و اخلاق اسلامی را می توان در رفتار و منش این بانوی بزرگوار مشاهده کرد و تمامی انسان ها به ویژه زنان با برگرفتن شعاعی از این خورشید قادر خواهند بود کانون حیات انسان ها را گرم و روشن سازند.