حـــــــــلما

نقش زنان در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت
Continue

ســـلام


به وبلاگ من خوش آمدید امیدوارم لحظات خوبی داشته باشید. برای تبادل لینک و یا مشاهده پروفایل من میتوانید از لینک های زیر استفاده کنید لطفا نظر یادت نره

پروفایل من - تماس با من

نویسندگان
برای رسیدن به بلندای بخشندگی باید از آز وجود خویش بگذری.


آخرین مطالب
آب و هوا
اوقات شرعی
فرازی از وصیت نامه شهدا
وصیت شهدا
حدیث
حدیث موضوعی
شوخ طبعی های دفاع مقدس
مهدویت امام زمان (عج)
طبقه بندی موضوعی
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب
۱۵ دی ۹۴ ، ۱۰:۳۷

تندیس استقامت

تندیس استقامت از صحنه روزگار محو نمی شود


 

 تاریخ ایران در دوران انقلاب روایت گر حضور زنانی است که با آگاهی و هوشمندی و تأسی به آموزه های اسلام ناب و اطمینان به رهبری امام خمینی(ره) به خودآگاهی عمیقی رسیدند که امروز الگویی شدند برای زنان دیگر کشورها. زن انقلابی دیروز نه برای انتقام از ظلم مردان و نه برای تصاحب جایگاه سیاسی و اجتماعی، بلکه برای شناخت خود قیام کرد. او قیام کرد تا خانواده با تکیه بر آموزه های اسلام تربیت شود و این چنین جامعه ساخته شود.

زن انقلابی عینیت تندیس اراده است، بر خلاف زن غربی، زن مسلمان ایرانی بنیان تفکر خود را بر اطاعت از خدا گذارد. تفکری با پیامبری که در مورد زن می فرماید: «من به سه چیز علاقه دارم: بوى خوش، زن و نماز»

غرب، زن را به میدان کار و تجارت کشاند؛ به سودای کسب موقعیت برتر اجتماعی و اقتصادی، اما چه سود که او اولین قربانی این میدان نبرد، بود. انقلاب اسلامی در ایران، به واقع زمینه های شکوفایی حقیقی زنان را مهیا کرد تا توانمندی های این قشر، پیشرفت و عدالت کشور را تضمین کند.

زن انقلابی مادری می کند تا جلوه دیگری از زنانگی در عالی ترین درجه آن را به نمایش گذارد. این جلوه در فرزندانی متجلی می شود که بی باک در میدان نبردهای حق علیه باطل شهادت را آرزو می کنند. بانوان ایران در زمان جنگ بی شک الگو سازی کردند. شرایط سخت و دشوار جنگ به ویژه برای زنان، موجب شد تا همه بر توانایی او صحه بگذارند.

 اگر مکتب فمینیسم بر حضور زن تأکید دارد، زن ایرانی با تکیه بر فرامین اسلام، زن را لطیف و قدرتمند می داند. اسلام می گوید زن می تواند؛ برای این توانایی تعریف ارائه می کند، همانند آن برنامه ای که برای مردان دارد.

روحیه و فطرت ریحانه گونه زن را گوش زد می کند و مسئولیت هایش را با اولویت بندی در اختیارش قرار می دهد. اما باید ابتدا مسئولیت اصلی خود را ادا کند سپس در جامعه حضور پیدا کند. اولویت اسلام بر کرامت زن است؛ کرامتی که اگر دچار خدشه شود بی تردید زن ابزاری می شود، در دستان زورمندان و سود جویان بنگاه های سرمایه داری.

بانوان شیردل انقلابی با اعتماد به نفس مثال زدنی، هیچ گاه مانند زن غربی به دنبال احیای حق خود با زیر پا نهادن حق مردان نبودند. در واقع با اعتقادات دینی قوی باور نداشتند مرد مانعی بر سر راه موفقیت اوست. اگر جریان فرهنگی اشتباهی این گونه می نمود با صبر و مطالعه همت می کرد تا جو را تغییر دهد.

ایده آل گرایی همراه با واقع بینی از خصوصیات بارز یک زن انقلابی است. مادر شهید با بدرقه فرزند خود بنای جامعه ای را پایه می ریزد که هدفش گسترش اسلام در سراسر دنیا است. زن انقلابی یرای تمام هم جنسانش در تمام عالم برنامه تربیتی دارد. تولید کننده و قناعت پیشه، بازوی اقتصاد می شود؛ بی آنکه تصور سوء استفاده در دیگران را ایجاد کند.

زن پیرو فمینیسم، هرچند در ابتدا با هدف فعالیت اجتماعی یا اقتصادی پا در میدان کار می گذارد، اما در انتها با سیاست کاری صاحبان قدرت و ثروت باور می کند برای حضور خود راهی جز اطاعت محض در مقابل این نظام ندارد.

 

بیداری زنان انقلابی لازمه تداوم انقلاب

حرکت با تغییرات روز مطلوب است، به شرط آن که اهداف و اصول به فراموشی سپرده نشود. برنامه حوزه های تبلیغاتی جهان سلطه به شدت در پی این است که زن پاک دامن را وارد حیطه ای کند که از مسئولیت اصلی خود، یعنی پرورش انسان غافل شود. افول خانواده به دنبال حضور افراطی زن در جامعه کلید می خورد.

دختران امروز وارثان حقیقی تفکرات زنان انقلابی دیروز هستند. چگونه می توان این میراث را به شایستگی حفظ و منتقل کرد؟ بسیاری از آسیب های امروز جامعه ایرانی ناشی از عدم شناخت قهرمانان دیروز و نیاز های دختران و زنان امروز است. اگر دختر جوان دانشجویی با رویای رسیدن به بالاترین جایگاه در جامعه خود را پیرو مکتب خاک خورده ای به نام فمینیسم بداند شکایت باید به زن انقلابی برد با این سؤال که چرا توانایی و تجربه ات را در اختیار تشنه امروز نگذاشته ای؟

یک زن میراث دار جنگ اگر می خواهد پرچم سبز و خونین فرزند شهیدش به انقلاب نهایی متصل شود، بی تردید باید رسالت امروز خود را به جدیت بشناسد و نسبت به ادای آن هوشیار باشد.

کلام پایانیامروز زنان جهان، خسته از دنباله روی های خواسته یا اجباری از مکاتب ریز و درشت به دنبال پناهی هستند تا واقعیت را برایشان بگوید. خود آگاهی و الگو دهی از نیاز های اولیه زنان است. ایران در این برهه از تاریخ خود به این مهم دست یافت و توانست زنانی اینچنینی را به دنیا معرفی کند. جنگ و انقلاب دو واقعه اصلی، تأثیر گذار بر زنان ایران بود. فارغ از حوادث تلخ ناشی از جنگ و درگیری این دوران توانست نسلی را پرورش دهد که مایه مباهات همگان شود. اما اگر بخواهیم ارزش های این نسل پاک باخته را حفظ کنیم باید بتوانیم آن را منتقل کنیم. این کار تنها از عهده خود تاریخ سازان بر می آید. اذهان کنجکاو و پیگیر و تشنه، خواهان این درس های زندگی ساز هستند.

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۱۰/۱۵
بهاره پویش

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی